Renesmee Carlie Chapman

Ga naar beneden

Renesmee Carlie Chapman

Bericht  Renesmee op do jan 14, 2010 8:45 pm

Volledige Naam(dus met alle poespas erbij): Renesmee Carlie Chapman
Bijnaam: Renee of Esmee, gewoon afgekort.
Leeftijd: 17
Geboorteplaats + land: Frankrijk, Parijs.
Geslacht: Vrouw
Talent (je mag één hoofdtalent kiezen, verder mag je er één bij kiezen, dit is dus meer een hobby): Tekenen, schilderen, beeldhouden.. handenarbeid, laten we het zomaar zeggen. Ze doet ook nog wel eens aan hiphopdansen, iets dat je niet snel zou verwachten bij haar.

Uiterlijk(lengte, haarkleur/vorm, oogopslag etc.): Ze is bijna 1,70. Ze heeft roodhaar, iets dat erg opvalt. Het is lang en golvend en valt sierlijk langs haar schouders. Ze heeft mooie groene ogen.
Karakter (gebruik minstens 3 negatieve en 3 positieve eigenschappen): Koppig, snel jaloers, optimistisch, zelfverzekerd, gesloten, lustig, charmant, levensgenieter. Ze houd voet bij stuk wanneer ze haar gelijk wil hebben. Ze heeft een vrolijke kijk op het leven, en durft voor haar mening uit te komen, maar dat betekend niet dat ze alles verteld wat er op haar hart ligt. Ze is erg gesloten, wat inhoud dat ze niet snel over zichzelf verteld. Ze vind het best lastig contact te leggen met mensen, maar als het eenmaal lukt en je bent door haar schild gekomen, zal ze je met open armen ontvangen en je zien als een vriend. Ze houd van het leven, en grijpt elke kans die voorbij komt. Haar verschijning maakt haar erg aantrekkelijk en leuk om mee om te gaan.

In het verleden: Renesmee is vaak verhuisd. Ze is geboren in Parijs, maar verhuisde naar Marseille, Le Havre en andere steden in frankrijk. Uiteindelijk kwam ze terug in Parijs. Haar ouders zijn zakenpartners, en worden steeds weer ergens opnieuw ingezet, voor een ander filiaal in frankrijk. Daarom verhuisden ze zo veel.
Overig: Renesmee is de beste.
Plaatje(Alleen reallife persons):


avatar
Renesmee

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 14-01-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum