Alyson O'Connel

Ga naar beneden

Alyson O'Connel

Bericht  Alyson op za jan 16, 2010 5:49 pm

Volledige Naam(dus met alle poespas erbij):Alyson O'Connel
Bijnaam:Alyson of een daarvan afgeleid iets
Leeftijd:16
Geboorteplaats + land:Amerika, Miami
Geslacht:Vrouwelijk
Talent (je mag één hoofdtalent kiezen, verder mag je er één bij kiezen, dit is dus meer een hobby): Fotogravie en het bewerken van foto's, ze neemt haar foto toestel overal mee naar toe en kan niet zonder dat ding.

Uiterlijk(lengte, haarkleur/vorm, oogopslag etc.): Alyson is vrij klein gebouwd met haar 1.59 m verder is ze erg dun gebouwd. Ze heeft donkerbruin tot zwart haar, dat veranderd nog wel eens omdat ze het verft. Haar haar komt tot over haar schouders en is in laagjes geknipt, waardoor het lichtelijk gaat golven. Ze heeft een schuine pony. Ze vind haar haar maar niets en draagt daarom vaak mutsjes of petten. Ze heeft blauw grijze ogen. Alyson heeft een erg bleke huid waardoor je haar spoeten en moedervlekken nog duidelijker ziet. Ze heeft een leuke glimlach en opzich mooie witten, rechte tanden.
Karakter (gebruik minstens 3 negatieve en 3 positieve eigenschappen): Alyson is een erg verlegen en geslote persoon en praat niet zo veel. Ze praat alleen met de mensen die ze aardig vind en dat zijn er behoorlijk weinig. De meeste mensen vind ze maar irritant en dat zegt ze ook gewoon, ze kwetst mensen dan ook vaak doordat haar mening nogal hard aan kan komen. Als ze je wel aardig vind probeert ze haar mening voor zich te houden en is ze een stuk aardiger en socialer. Ze is erg betrouwbaar tegen over haar vrienden en zal dan ook nooit dingen overhen vertellen die niet voor andere bestemd zijn.
Veel mensen verwachten dit allemaal niet bij de eerste indruk omdat ze er ontzettend lief uitziet, ze komen er vaak dan wel snel achter. Ze laten haar dan gewoon vallen omdat ze niet willen dat ze boos op hen word.

In het verleden: Alyson is op gegroeid net buiten Maimi met haar 5 broers en zussen, zelf was ze de middelste. Ze heeft een erg goede band met haar familie en dat zijn dan ook de belangrijkste personen in haar leven. Ze was er dan ook helemaal kapot van toen haar jongste zusje omkwam bij een auto ongeluk, sinds dien is de band met haar familie verslapt omdat ze haar vader gedeeltelijk de schuld geeft van het ongeluk. Ze heeft het er nooit over, ze wil er gewoon niet aan herinnerd worden.
Overig:Vroeger zong Alyson in een bandje, die hobby heeft ze op gegeven omdat ze meer tijd aan haar talent wilde besteden. Nogsteeds zingt ze het liefst de heledag door.
Plaatje(Alleen reallife persons):

URL=https://redcdn.net/ihimizer/i/beckeylouh.jpg/][/URL]
avatar
Alyson

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 16-01-10
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum