Spencer Joseph Graham

Ga naar beneden

Spencer Joseph Graham

Bericht  Spencer op za jan 16, 2010 7:53 pm

Volledige Naam: Spencer Joseph Graham
Bijnaam: Spencer, Bambi (vanwege zijn meisjesachtige trekken)
Leeftijd: 17
Geboorteplaats + land: Bristol, Engeland.
Geslacht: Male.
Talent: Tekenen en schilderen. Hij schrijft zo nu en dan gedichten.

Uiterlijk: Spencer is precies 1 meter 85 en heeft een beetje een standaard lijf, niet echt gespierd maar ook niet tenger. Hij heeft een best wel bleke huid, wat in contrast staat met zijn donkerbruine haar. Zijn gezicht is best vrouwelijk. Hij heeft grote bruine ogen met lange wimpers, zijn neus staat ietwat scheef omdat hij op zijn 8e van zijn fiets viel en hem brak en hij heeft smalle lippen. Hij gaat vaak gekleed in een versleten spijkerbroek en een T-shirt.
Karakter: Spencer is een heel laidback type, hij laat alles vaak over zich heen komen. Hij houdt zich niet zo bezig met populariteit en beschouwt iedereen die hij niet echt kent als 'oké'. Vanaf daar ben je of zijn vriend, of iemand die hij totaal niet mag. Hij is vaak degene die de vrede tussen twee mensen bewaart, de 'scheidsrechter' zeg maar. Spencer is snel afgeleid, waardoor veel docenten en mede-leerlingen zich vaak aan hem irriteren. Hij is niet echt een geweldige luisteraar, maar kan je vaak wel afleiding geven zodat je niet meer aan je problemen denkt. Hij heeft soms buien waarin hij echt alleen wilt zijn, als je hem dan op gaat zoeken, loop je de kans dat hij gemeen tegen je gaat doen, hoe goed je het ook bedoelt. Verder is hij heel chaotisch en raakt hij altijd alles kwijt.

In het verleden: Als kind ergerde zijn ouders zich dood aan hem, omdat hij overal op tekende: behang, tafels, vloeren, kasten, etc. Ook op school was hij zo, waardoor zijn docenten hem vaak straf gaven. Hij was altijd heel stil en bemoeide zich met niemand, maar de rest bemoeide hem altijd met hem. Andere kinderen uit zijn klas pestten hem vaak omdat hij liever tekende dan voetbalde, zowel door hem uit te schelden als hem in elkaar te trappen. Hij praat ook liever niet over zijn jeugd.
Overig: Spencer rookt. Like, a lot. Hij heeft altijd zijn tekenblok bij zich.
Plaatje(Alleen reallife persons): Ik heb er eigenlijk maar één, is dat heel erg?

avatar
Spencer

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 16-01-10
Woonplaats : When I was younger, I wanted to live in the clouds.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum