Cecilia Teresa Ricci

Ga naar beneden

Cecilia Teresa Ricci

Bericht  Cecilia op za jan 16, 2010 9:45 pm

Volledige naam: Cecilia Teresa Ricci
Bijnaam: Ceciel
Leeftijd: 16
Geboorteplaats + land: Italy, Salerno
Geslacht: female
Talent (je mag één hoofdtalent kiezen, verder mag je er één bij kiezen, dit is dus meer een hobby): Piano + songwriter

Uiterlijk(lengte, haarkleur/vorm, oogopslag etc.): Cecilia's haarkleur is donkerrood, ze draagt het vrijwel altijd los. Haar ogen zijn groen. Wanneer er iets gebeurt zijn het die groene ogen die het opmerken. Cecilia is 1.70 lang (of kort, het is maar hoe je het hebben wil). Ze draagt een ketting met een kruisje, omdat ze gelovig is. Cecilia zul je niet in een spijkerbroek zien, ze loopt meestal in jurkjes en rokjes.
Karakter (gebruik minstens 3 negatieve en 3 positieve eigenschappen): Hoewel Cecilia keurig verzorgd is, is ze zo keurig nog niet. Ze is rommelig en slordig en heeft de vervelende gewoonte om dingen te vergeten. Ze probeert in elk kwaad een stukje goed te zien. Dat is tegelijkertijd ook een minpunt, ze is soms een beetje te goedgelovig en kan zich hartstikke vergissen in mensen. Cecilia heeft een achterstand qua intelligentie maar doordat mensen haar vroeger uitscholden als dom heeft het ertoe geleid dat ze des te harden is gaan leren om piano te spelen. En het is haar gelukt, achter de piano is ze niet het domme meisje meer. Ze gaat helemaal op in de muziek en het is haar favoriete buitenschoolse activiteit.

In het verleden: Cecilia werd in Salerno geboren. In een klein huisje, in een klein straatje, in het kleinste en enigste kamertje. Cecilia is de oudste van de twee kinderen van Adelina Ricci, een alleenstaande vrouw. Toen Cecilia twee was, werd Selena geboren. Hoewel Selena jonger was dan Cecilia werd ze vaak gezien als de intelligentste. Cecilia's moeder werkte als verpleegster en kreeg een armzalig loon. Toen Cecilia oud genoeg was, zocht ze vaak toevlucht bij haar grootouders. Die woonden een paar blokken verder in een al even klein huisje. Cecilia's opa speelde piano en leerde het Cecilia met alle geduld van de wereld. Cecilia ging na school vaak oefenen op de oude piano dat ze 's avonds vaak bleef slapen. Haar moeder vond dit niet erg, ze had eigenlijk toch geen geld om haar dochter een vol bord te geven bij het avondeten.
Overig: -
Plaatje(Alleen reallife persons): -
avatar
Cecilia

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 16-01-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum