Leanne Sophia Richards

Ga naar beneden

Leanne Sophia Richards

Bericht  Leanne op wo jan 13, 2010 10:15 pm

Volledige naam: Leanne Sophia Richards
Bijnaam: Leanne ( uitspraak op z'n Engels ), of een afkorting ervan.
Leeftijd: 17
Geboorteplaats + land: Londen, Engeland
Geslacht: Vrouw
Talent: Kunstschaatsen. Al sinds Leanne 4 jaar oud is stond ze elke week steevast op het ijs. Ze werd er steeds beter in en bleek er talent voor te hebben. Op haar tiende deed ze voor het eerst mee met een nationaal toernooi, waarbij ze derde werd. Twee jaar later lukte het haar om nationaal kampioene te worden. Haar eerste wereldkampioenschap won ze op haar vijftiende. Ook heeft ze in 2009 de eer gehad mee te doen aan de Olympische winterspelen, waarbij ze een gouden plak won. Ze leeft voor haar sport, en is dan ook bereid alles op te geven voor het schaatsen, maar haar ouders staan erop dat ze haar opleiding af zou maken. Dat is dan ook de reden dat ze naar deze academie is gekomen, zodat ze haar sport en studie kan combineren.

Uiterlijk: Leanne heeft bruin, lang haar met een schuine pony. Helderblauwe ogen en ze is 1.67 meter lang. Ze is erg slank, en natuurlijk ook enorm lenig. Haar kledingstijl is casual, maar toch altijd wel apart.
Karakter: Leanne is altijd vrij vriendelijk, al kan dat wel omslaan als ze niet de reactie krijgt die ze had verwacht, of gewild. Ze is graag onder de mensen, maar soms wordt ze weleens verlegen. Dat is vooral in situaties met mensen die ze wel mag, maar waar ze niet echt hoogte van kan krijgen. Ze is enorm gericht op het schaatsen, en het is dan ook echt haar enige en grootste passie. In het schaatsen is ze een perfectionist, maar bij andere dingen kan ze vrij laks zijn. Doordat in haar jeugd vrijwel alle aandacht naar haar en haar schaatsen ging, en ze bovendien ook nog eens enigskind was, is ze het niet echt gewend rekening met een ander te houden. Ze probeert het echter wel, maar ze is er nog niet zo goed in.

In het verleden: Ze was enigskind en groeide op met haar ouders in een gewone flat in Londen. Al de aandacht ging naar het schaatsen, haar school liet ze links liggen, ook al had ze de intelligentie wel, maar ze vond het gewoon niet belangrijk. Haar ouders steunden haar volledig met het schaatsen, maar ze gingen uiteindelijk wel inzien dat áls het niets zou worden met haar schaatscarrière, ze eigenlijk niets meer zou hebben als ze haar opleiding niet zou voltooien. Vandaar dat ze nu de draad weer heeft opgepakt en op de academie een opleiding doet.
Overig: /
Plaatjes:

avatar
Leanne
Admin

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 13-01-10

Profiel bekijken http://rpgdingjeejleuk.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum