Anastacia Nicholajevna Romanov

Ga naar beneden

Anastacia Nicholajevna Romanov

Bericht  Anastacia op za jan 16, 2010 6:07 pm

Volledige Naam: Anastascia Nicholajevna Romanov. Romanov is de familie naam, maar op elke brief zul je Anastacia Nicholajevna vinden want dit is haar achternaam -haar vader heet nicholaas-
Bijnaam: Anna
Leeftijd: 17
Geboorteplaats + land: St. Petersburg, Russia
Geslacht: Vrouwelijk
Talent (je mag één hoofdtalent kiezen, verder mag je er één bij kiezen, dit is dus meer een hobby): Klassiek Ballet, dit doet ze al sinds haar 4e, ze moest erop van haar ouders en eerst vond ze het niets. Maar nu is het haar grootste passie en houdt ze er ontzettend veel van. Verder speelt Anastacia een beetje Piano. Dit doet ze sinds haar 8e.

Uiterlijk
(lengte, haarkleur/vorm, oogopslag etc.): Anastacia is 1.63 lang en heeft blond,heel licht blond, lang steil haar. Haar ogen zijn groen/blauwe ogen die vaak donker zijn opgezet. Ze draagt aparte casual kleding en houdt ervan op haar zwarte spitzen de academie rond te rennen.
Karakter (gebruik minstens 3 negatieve en 3 positieve eigenschappen): Anastacia is iemand die precies weet wat ze wil. Ze is beleefd en toont tegen bijna iedereen op het eerste ogenblik respect. Wanneer ze merkt dat de tegenpartij dit niet doet, zal haar hele beleefde karakter langzaam voor je verdwijnen en kan een echte bitch ontstaan. Anastacia is een perfectionist, dit komt grotendeels ook door haar strenge opvoeding met etiquette. Anastacia is opzich ook een aardig meisje en ook heel zorgzaam voor de mensen om haar heen.
Ze is nieuwsgierig, koppig en een onderzoekend persoon. Ze is leergierig en door de vele boeken die ze heeft gelezen heeft ze ook een goede woordenschat. Ze is intelligent en individueel, staat niet graag bij iemand in het krijt, ze wil het zelf doen.
Anastacia houdt van grapjes, heeft een grote dosis humor en weet deze op de goeie momenten te gebruiken. Toch is Anastacia een vreselijke bemoeial, ze bedoelt dit goed maar dit kan soms heel fout en irritant overkomen op de rest. Verder houdt ze van communiceren en discussies. Een druk persoon is het zeker, maar ze vind het ook heerlijk om eens alleen op haar kamer te zitten en niets te doen.

In het verleden:
Anastacia is in het verleden streng opgevoed, en dat werpt toch wel haar vruchten af. Ondanks de strenge opvoeding was haar familie heel hecht. De humor was er heel vaak te vinden en het was ook heel gezellig. Anastacia begon dus op haar vierde met klassiek ballet en ze had er talent voor. Haar verleden was rustig met een paar strenge periodes. Verdere problemen had ze niet.
Overig: -
Plaatje(Alleen reallife persons):


avatar
Anastacia

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 16-01-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum