Lee Ryuu Lau

Ga naar beneden

Lee Ryuu Lau

Bericht  Lee op wo jan 13, 2010 10:29 pm

Volledige Naam: Lee Ryuu Lau
Bijnaam: -
Leeftijd: 17
Geboorteplaats + land: Seoul, Zuid-Korea
Geslacht: Male
Talent: Viool spelen. Verder doet hij aan Boogaloo popping, dit is een dansstijl. Sinds zijn 6e speelt hij viool en het bleek dat hij er ook nog talent had voor ook. Hij kwam in zoveel talkshows en heeft zelfs eens een concert mogen geven voor meer dan twee duizend mensen toen hij net 10 jaar was. Toch vindt hij zichzelf niet de beste want alles kan altijd beter.

Uiterlijk: Hij is een Aziaat dus hij is sowieso super schattig. Hij heeft haflang bruin haar en een iet wat bolle wangetjes. Bruine kraaloogjes die heel schattig staan als hij lacht. Hij is 1.83 en heeft zijn volledige lengte behaald. Hij heeft een redelijk gespierd lichaam en ziet er ook altijd goed verzorgd uit. Zijn kleding is casual en een beetje hiphop-achtig met een klassieke uitstraling.
Karakter: Verlegen, Perfectionistisch, Chaotisch, Opvliegerig, Gesloten, Koppig, Aardig, Slordig, Sociaal, Roekeloos, Bijdehand, Agressief, Arrogant, Nieuwsgierig, Optimistisch, Spontaan, Nadenkend, Doorzetter, Mysterieus, Intelligent, Onderzoekend, Individueel.
--
Lee is een echte alles vriend. Hij heeft het beste met iedereen voor en is ook wel erg zorgzaam voor de meeste. Hij is sympathiek en aardig. Hij is een makkelijke prater maar kan soms wel verschrikkelijk verlegen uit de hoek komen. Of hij dit express doet weten we niet, maar het is erg schattig. Lee ziet bijna alles optimistisch en het is dan ook heel raar als onze Lee opeens helemaal depri gaat doen omdat hij het heel even niet ziet zitten. Toch is Lee wel echt een hele ‘stoere’ jongen die soms ietwat agressief is en heel arrogant uit de hoek kan komen. Lee is een echte doorzetter en denkt ook eerst goed na voor hij iets doet of zegt. Verder heeft hij een goed stel hersens en dat valt soms ook erg op. Hij kan namelijk ook heel perfectionistisch zijn, terwijl hij perfectionisten verschrikkelijk vind. Hij kan ook erg op zichzelf zijn en dat vind hij soms ook heerlijk. Hij is ook erg koppig, wat hij vindt dat goed is, gebeurt ook en daar kan je niets aan veranderen. Toch praat Lee wel niet vaak over zichzelf, laat het maar over die ‘andere’ gaan.
Kortom, Lee is een spontane leuke jongen met een grote lap humor.

In het verleden: Lee is geboren in Zuid-Korea en heeft een rustige jeugd gehad. Hij had nog 2 oudere broers en 1 oudere zus. Hij begon op zijn 6e met viool spelen en eind basisschool en begin middelbare school met Boogaloo Popping wat een grote hobby van hem is geworden. Toch is viool spelen zijn grootste talent. Ze woonde in een groot huis, zijn ouders zijn namelijk best rijk. Ook omdat eigenlijk zijn hele familie getalenteerd is en concerten geven waardoor veel geld in het laatje kwam.
Overig: Lee is verslaafd aan rode lolly’s en thee.
Plaatje:
avatar
Lee
Admin

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 13-01-10

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum